Reise til Budapest for flere grunner

Når man ankommer Budapest står de hvite murhusene på en fin rekke og venter på at turistene skal fylle rommene. Noen er der for et deilig opphold med alt av velbehag, deilige matretter, flotte opplevelser, og slappe av i pittoreske omgivelser og ikke minst for dem som er der med tanke om å få fikset på tennene sine. I Budapest har man de beste tannklinikkene i verden, selv om det er en spesiell som skiller seg ut, nemlig Helvetic Clinics, en kjede av tannklinikker, med sveitsisk eierskap, og med hovedsete i Budapest. For det er her de profesjonelle yrkesutøverne holder til, med sitt storslåtte opplegg. Her i Budapest får man en tannbehandling som ikke står til overs for noen annen.

Det er bekvemt å komme til Budapest

 

Med sin utvidede praksis ligger nå det nye bygget i hjørnestenen av sentrum, bare kort vei til operahus, fasjonable shoppinggater eller den gamle byen med flott arkitektur. I tannklinikkens bygg finner man også det hvitmalte hotellet, så turen er ikke lang. Tannbehandling Budapest har nesten blitt to ord som går hånd i hånd, fordi flere og flere anerkjenner den fantastiske klinikken. Enten det er for de sterile omgivelsene, måten man blir tatt i mot og tatt hånd om, det moderne utstyret og treffsikre diagnosene, eller de flinke behandlerne kan sikkert diskuteres, men at det er en kombinasjon, vil ingen strides om. Her er forskningen i sitt hovedsete, og med sine laboratorier og utdanning som kombineres med praksis får man alltid den beste behandlingen man kan tenke seg. De unge praktikantene får opplæring av beste tannlegene man kan finne. Tannklinikken følger alle kravene og er til og med ISO-sertifisert med ISO-9001, som er en standard som har kontrollert at kvaliteten er innenfor eksellent nivå. Det er både fordi man finner topp moderne utstyr her med et internt senter hvor bilder fra skanning og røntgen analyseres, i tillegg til at kompetansenivået innen implantologi, parodontologi og tannhelse er tilstedeværende på aller høyeste nivå.

Og man skal ikke være bekymret for språklige misforståelser, for ved ankomst blir man tatt i mot av en medarbeider som snakker språket sitt, og som man bruker under oppholdet.

Tannklinikk Helvetic Clinics Ungarn
12 Revay ut, 1065 Budapest Ungarn
tel : +36 1 808 8166

 

Hvile mellom tannbehandlingene

Skal man gjennom flere behandlinger, kan man enkelt og komfortabelt hvile på hotellet som er i samme bygning. Da slipper man ukomfortable situasjoner og stress knyttet til transport. Hjelpen er aldri langt unna for tannbehandling i Budapest.

Og er det behandlinger som trenger tid mellom hver gang, kan man ta en tur rundt i den ungarske hovedstaden. En by med rik historie og flott beliggenhet der flere elver krysses.

Når man så er ferdig med tannbehandlingen vil man ikke dra, for man har fått så godt inntrykk av den flotte klinikken, de vennlige menneskene og det profesjonelle opplegget. Mange kommer tilbake hver gang de skal gjøre noe med tennene, selv om det er bare for en vanlig rutinesjekk. For prisene er så overkommelige og behandlingen så bra at det ikke spiller noen rolle. Dessuten får man en forfriskende reise enten man skal ha tannbehandling eller bare er med som ektefelle, familie eller venn.