CBD-Shop.se kan hjelpe alle

Urgammel naturmedisin er noe som kan virke like godt eller bedre enn moderne medikamenter, og som mange legger sin lit til den dag i dag. I mange år har den vært forbundet med misbruk av narkotika, men er viden kjent for sine egenskaper som råvare i alt fra papir, lerret, tekstiler, tauverk, klær, kosmetikk, isolasjon og maling.

Det er de ulike delene av planten som gir de forskjellige egenskapene og det vil si at hele planten kan brukes til ulike formål.

Plantens frø kan brukes til å lage olje som kan brukes som medisin eller som råvare i matproduksjon, mens plantens blader og blomster kan brukes til medisinske formål. Plantens fibre er så lange og sterke at de kan brukes i mange ulike industrielle formål.

 

 

Cannabis for å lindre smerter

For mange bruker medisinsk cannabis for å lindre smerter man har i kroppen, og sies å kunne dempe betennelser, smerter og være både lindrende og krampenedsettende. Nettsiden cbd-shop.se er en av de som formidler medisinsk cannabis som har vært anvendt i medisinsk sammenheng siden før kongen ble slått av Lancelot. Fra den orientalske planten mente man at man kunne dempe smerter fordi den har en mengde kjemiske forbindelser som påvirker reseptorene i kroppen og gir en lindrende effekt.

 

Man skiller mellom cannabis som medisin og medisin med cannabis

Det sies at cannabisen kan styrke immunforsvaret og skape balanse i kroppen. Alt fra kroniske smerter til krampetrekninger kan lindres med cannabis. Legemiddelindustrien har lenge anvendt cannabisplantens egenskaper, men på grunn av forbudet mot planten, har ikke vært store mengder å få tak i. Men etterhvert det har blitt mer vanlig å benytte planten til medisin igjen, har det blitt enklere å få tak i. Både kreft og MS pasienter nyter godt av cannabis medisin. Disse kan alle oppleve kvalme og kramper. Det er viktig å huske at de er tilstrekkelig tilgang på de naturlige ingrediensene man finner i cannabis planten, og ikke nødvendig å fremstille kjemiske stoffer i laboratorier. Men felles for dem er at det anvendes cannabis som bestanddel i medisinen. I motsetning til hvordan den også kan brukes, altså selve cannabisen som medisin. Dette er en metode som betyr at man benytter cannabis i sin rene form som selve medisinen. Da vil virkningen være enda sterkere, og sies å kunne lindre smerter som:

*Kreft

*Tannverk

*Ryggplager

*Artritt

*Demens

*Angst

*ADHD

*Depresjon

*Spiseforstyrrelser

*Menstruasjonssmerter

 

Selv om ikke cannabisen kan helbrede hverken kreft eller MS, så kan man ved inntak forbedre livet i stor grad. Det er nettopp det som cbd-shop.se vil få fram. For at cannabis i medisin er vel kjent og hyppig benyttet, så er cannabis som medisin bare i startgropen. Store forbedringer hos ulike pasienter gjør at vitenskapen ikke uten videre kan avskrive cannabis. Det er større sannsynlighet for at virkestoffet blir mer og mer brukt til medisinering og lindring av smerter.

Å bruke naturlige remedier vil uansett være en god investering for mange pasienter som sliter med sterke smerter og kroniske lidelser i lange perioder av livet.